Om Underbara lov

Vi vill att så många barn som möjligt ska få möjlighet att uppleva en underbar sommardag i vårt vackra Jönköping. Därför kommer vi under augusti månad att anordna tre dagar fyllda med aktiviteter helt gratis. (Anmälan krävs).

Dagarna i Jönköping kommer bland annat att bestå av kräftfiske och kajak/kanotpaddling. Lunch kommer självklart att ingå. Aktiviteterna kommer bland annat att anordnas i samarbete med Vätterturer och aktivitetscentret JKPG Outdoor.

Vilka vänder vi oss mot?

Vi vänder oss till barnfamiljer i Jönköping som har en ansträngd ekonomi och som i stort sett inte har råd att ge sina barn något extra utöver mat och kläder. Tyvärr finns det fler familjer än vad man tror som verkligen kämpar.

Vårt mål är att minst 50 personer (Barn & deras familjer) ska få uppleva en fantastisk dag under sommaren 2019. Förhoppningsvis kan denna dag skapa riktigt härliga minnen som man sedan bär med sig.

Om grundarna

Vi som startat ”Underbara lov” heter Malin och Mattias Björnell. Vi bor i Jönköping och har två barn. Malin är uppvuxen med föräldrar som drivit behandlingshem för ungdomar i över 10 år, samt att hon varit kontaktperson. Mattias har i perioder jobbat med personer som hamnat i tuffa situationer.

Vi grundade Fortuna Marin (ett aktivitetscenter i Jönköping), som vi sålde under hösten 2018. Nu driver vi bland annat Vätterturer.